Beoordelingen van Erva Café & Restaurant Amsterdam

Recente recensies van Erva Café & Restaurant Amsterdam

5 sterren na 20 reviews

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk net als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en keurig gepresenteerd en verpakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Teşekkürler Chief in ellerine sağlık güzel iş çıkartmış 🙏

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten. Erva heeft ook een goede service verleend. Een minpuntje: Jammer dat er geen linzensoep op het menu staat!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hamburger en pide besteld, allebei lekker. Tien minuten na de bezorging belde de bezorger om te zeggen dat hij de salade en saus was vergeten. Die kwam hij alsnog brengen, met excuses. prima service!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten!! Ik bestel graag bij Erva restaurant. Goede en snelle service!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, ook warm bezorgd en een snelle service. Zeker een aanrader!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en vers eten!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pide's waren nog lekker warm en het smaakte heerlijk.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer slechte service! Er staat dat ze open zijn en bezorgen/afhaal maar niks is minder waar. Ik had om 17:55 besteld en betaald maar 3 uur later niks ontvangen. Na 15 keer gebeld te hebben maar zelf langs gegaan bleken ze dicht te zijn! Zeer schandalig dit, zowel mijn geld als tijd is nu weg. Dit wordt vervolgd

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke eten! Ik ga vaker bestellen.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker vers, echt fantastisch .

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👌👍🏻

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag heb ik de mix grill voor het eerst besteld bij Erva en het is echt een aanrader!!! Vanaf nu bestel ik altijd bij jullie!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en warm bezorgd binnen 25 min!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was supppppeerr lekkerr!!